У Сєверодонецьку черговий стрибок цін на оренду квартир

Ярослав Волков  |  Вівторок, 6 жовтня 2015, 16:00
У місті Сєверодонецьк Луганської області, що виконує нині функції обласного центру, знову піднялася вартість орендованого житла.
вартість оренди житла зросла у Сєверодонецьку

Про це повідомляють переселенці із зони проведення АТО, які тимчасово мешкають у цьому місті.

- У господарів квартир ні сорому, ні совісті! - скаржаться вони.- Влітку-восени минулого року в Сєверодонецьку можна було винайняти двокімнатну квартиру за 700-800 гривень.Зимою ціни виросли до півтори тисячі. А нещодавно - черговий стрибок: двокімнатні квартири вже коштують 2,5- 2,8 тисячі грн. Куди це годиться?!

Переселенці скаржаться, що господарі квартир спеціально накручують ціни, користуючись тим, що луганчани і жителі інших населених пунктів окупованої зони, незважаючи на перемир'я, з різних причин доки не мають можливості повернутися додому.

- І це замість того, щоб по-людськи відноситися до співвітчизників! - нарікають люди із зони АТО. - У нас же загальна проблема! Адже ті ж мешканці Сєверодонецька випробували на собі «принади» окупації, нехай навіть і недовго. І від цього не застрахований зараз ніхто в нашій країні, особливо в Луганській і Донецькій областях.

comments powered by HyperComments