Луганські міні-футболісти отримали першу перемогу в чемпіонаті України

Середа, 21 жовтня 2015, 16:33
Після серії поразок у футзальной Екстра-лізі «телефоністи», нарешті, взяли вікторію, що принесла команді перші очки цього сезону.
Луганські міні-футболісти отримали першу перемогу в чемпіонаті України

Об'єднана команда "ЛТК-ІнБев-НПУ", кістяк якої складають гравці луганської команди "ЛТК", в черговому турі чемпіонату України по міні-футболу (футзалу) виграла на виїзді у аутсайдера - "Кардинал" (Рівно).

Початок гри склався для "телефоністів" вдало. Гості відкрили рахунок на 14-ій хвилині - відрізнився Артем Фаренюк.

Проте через шість хвилин гравець "Кардинала" Богдан Новак точним пострілом порівняв рахунок - 1: 1.

На 32-ій хвилині матчу "ЛТК-ІнБев-НПУ" знову вийшли вперед: в результаті непоганої комбінації на ударну позицію був виведений Максим Мануйленко, який вгнав "круглого" в сітку суперників, - 1:2.

Не встигли "кардинали" оговтатися, як в їх воротях опинився ще один м'яч, і знову був точний Мануйленко - 1: 3.

Єдине, що змогли зробити хазяї майданчика, так це забити під завісу матчу гол престижу. Знову відрізнився Новак, встановивши остаточний рахунок цього протистояння - 2: 3.

Таким чином "ЛТК-ІнБев-НПУ" набрала перші три очки і йде на передостанньому, восьмому місці таблиці Екстра-ліги. "Кардинал" з нулем - в явних аутсайдерах, а лідирують в чемпіонаті з 15-у окулярами харківський "Локомотив" і львівська "Енергія".

У наступному турі "ЛТК-ІнБев-НПУ" зустрічається з командою "Ураган" з Івано-Франківська. Матч запланований на 24 жовтня.

Нагадаємо, в п'ятому турі чемпіонату України по міні-футболу "телефоністи" зазнали поразки від харківського "Локомотиву", яка в поточному сезоні стала для них четвертою підряд.

 

comments powered by HyperComments