Харитонов vs Пятьорікова: в Луганську сепаратисти «мочать» один одного (фото, скрин)

Четвер, 22 жовтня 2015, 13:15
В окупованому обласному центрі не на жарт зчепилися відомі прибічники «ЛНР», учасники захоплень будівель під час «російської весни» 2014 року Олександр Харитонов і Анастасія Пятьорікова.
Харитонов vs Пятьорікова: в Луганську сепаратисти «мочать» один одного (фото, скрин)

Активісти одіозної сепаратистської організації «Луганська гвардія», що брали участі в масових безладах в Луганську, які призвели до озброєних протистоянь, доводять один одному, хто з них справжній «гвардієць», а хто липовий.

 

Так, увечері 21 жовтня керівник ОД «Луганська гвардія» Анастасія Пятьорікова опублікувала в соціальних мережах заяву свого так званого «прес-центру», в якому називає Олександра Харитонова провокатором. Крім того, одіозна сепаратистка звинувачує іншого відомого сепаратиста в несанкціонованому використанні символіки «Луганської гвардії» під час акції, спрямованої на дискредитацію «МДБ ЛНР».

Досить «відомий А. Харитонов, що давно отримав в політичному середовищі ЛНР прізвисько «піп Гапон» і офіційно виключений з ОД «ЛУГАНСЬКА ГВАРДІЯ», спробував за допомогою адміністративного ресурсу владних структур і низки комерційних фондів з числа «гуманітарних стерв'ятників» організувати акцію з дискредитації МДБ ЛНР у боротьбі з корупцією, причому користуючись символікою ОД «ЛУГАНСЬКА гвардія», - пише «координаційний рада» організації Анастасії. - Намічений під прапорами нашої організації виступ В. Нікітіна вважаємо протиприродним, оскільки він є високопоставленим співробітником владних структур і в нашій організації не перебуває».

Окрім цього Пятьорікова заявляє, що Харитонов вигнаний з «Луганської гвардії» і дискредитував себе, радить йому «не бруднити вчинками» ім'я організації.

Сам Харитонов прокоментував випади в його сторону з боку Пятьорікової таким чином:

- Заявляю особисто для Пятьорікової: «Можеш писати заяви куди хочеш, лити який завгодно бруд, але ми ніколи не відмовимося від Луганської Гвардії».

Варто відзначити, що Пятьорікова і її прибічники під час «путчу» в Луганську повністю стали на сторону «міліції» і «держбезпеки» псевдореспубліки, звинувачуючи Плотницького в тому, що той не підтримав ініціативи «міністра» Пасічника із затримання іншого «міністра» Ляміна.

«Несподівано для усіх жителів ЛНР голова республіки Ігор Плотницький не лише не підтримав ініціативу Пасічника, що оголосив війну злочинцям, що засіли у вищих ешелонах влади, але і усунув керівника МДБ із займаної посади, мотивувавши своє рішення тим, що Пасічник не погодив свої дії відносно Ляміна з керівництвом республіки», - написав прес-центр «луганський гвардія» модифікація а-ля Пятьорікова в день раніше.

Що стосується «Луганської Гвардії» варіанту Харитонова, то вона, судячи з усього підтримує Плотницького, Нікітіна і інших представників так званого «політичного» крила «ЛНР».

 

 

 

 

comments powered by HyperComments