Чудеса арифметики від «ЛНР»: 15+ 32+ 35=... 85

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 17:24
Соціологи "республіки" услід за "мером" Луганська Пілавовим винаходять власні математичні правила.
Чудеса арифметики від «ЛНР»: 15+ 32+ 35=... 85

У самопроголошеній "Луганській Народній Республіці" у черговий раз здивували математичними здібностями. Цього разу типовий луганський "підрахуй" продемонстрували соціологи, підраховуючи задоволених і невдоволених владою жителів.

На графіку, який у товаришів соціологів нібито відбиває істинну оцінку роботи влади "ЛНР" луганчанами, чітко видно, що задоволених їх роботою всього 15,2%. При цьому не враховується той факт, що велика кількість жителів Луганщини, після того, як навесні 2014 року їх оголосили "громадянами "ЛНР", вважали за краще взагалі ретируватися. І не хочуть повертатися додому досі, поки в Луганську панує влада «республіки». Якщо включити в соцопитування ще і переселенців (по Україні) з біженцями (які поїхали в Росію і не повертаються), відсоток задоволених буде ще менше.

Далі, згідно з діаграмою самих же ЛНРівських соціологів, 35% жителів "республіки" відповіли, що влада "старається і робить усе можливе". Це дуже хитрий пункт, зазвичай так відповідають ті, хто невдоволений, але боїться критикувати, або настільки одурманений пропагандою, що винить кого завгодно, але не "наших хлопців".

32,2% відповіли, що про роботу влади "ЛНР" судити ще рано. Звичайно, активісти "республіки" тільки у березні 2014 року почали українські прапори зривати, і тільки в травні того ж року провели референдум. Якісь нещасні півтора роки. Ось якщо дати ЛНРівцям ще років п'ять покерувати, то тоді вже точно можна буде оцінити їх роботу.

Але не це головне. Цифри соцопитувань дуті, це ясно, і так роблять багато їх колег. Проте більше професійні проросійськи орієнтовані соціологи типу Копатька хоч у своїй "цифрі" розбираються. А ЛНРівські соціологи навіть по власних діаграмах рахувати не уміють.

- Більшість жителів ЛНР (більше 85% позитивно оцінюють роботу центральної влади Республіки або вважають, що про результати їх роботи судити доки рано, - розповідає «Луганськінформцентру»  керівник центру соціологічних досліджень «Особливий статус» Олександр Проценко.

Соціолог, щоб не озвучувати ганебні 15% вдоволених, вирішив звалити усіх в одну купу (і що сумніваються, і що сподіваються, і тому подібне), і тоді у нього вийшла оптимістична цифра – 85%. Хочаяякщо скласти цифри (15,2 +32,2+ 35), то при всьому бажанні навіть 83 % не натягнеш. Проте, Проценко  говорить, що більше 85% оцінюють роботу влади позитивно! Та що там бути дріб'язковими - практично усі задоволені. Тільки ось, приїжджаючи в Луганськ, на обличчях жителів міста цю радість щось не побачиш.

Нагадаємо, ставленик сепаратистів Маноліс Пілавов налічив у Луганську більше 400 тисяч жителів.

 

comments powered by HyperComments