ЛНРівці вже не вважають себе єдиним народом з росіянами (фото, скрин)

Ярослав Волков  |  Понеділок, 9 листопада 2015, 15:04
Офіційні ЗМІ «ЛНР» заявили, що жителі РФ, Донецька і Луганська - це різні народи.
ЛНРівці вже не вважають себе єдиним народом з росіянами (фото, скрин)

У минулі вихідні медіа-ресурси, підконтрольні владі самопроголошеної «ЛНР», відзвітували про проведення міжнародного турніру з дзюдо.

«Перший в спортивній історії Луганської Народної Республіки відкритий Республіканський турнір із дзюдо, присвячений Дню співробітника поліції, відбувся в Луганську, - повідомляють «ЛИЦ», «Луганськ Онлайн», МІА «Исток», а також багато інших ЗМІ, лояльних до сепаратистів. - У змаганнях взяли участь 16 команд спортсменів у вікових категоріях від 11 до 15 років з ЛНР, ДНР і Російській Федерації, у тому числі і з Республіки Крим».

Треба відзначити, що в цьому міжнародному турнірі брали участь спортсмени тільки з Російської Федерації, а також територій, окупованих російськими і сепаратистськими озброєними формуваннями. З інших країн представників взагалі не було.

Попри те, що в самій РФ мешкають представники багатьох народів, на фотознімках, люб'язно опублікованих ЛНРівськими ЗМІ, ми бачимо тільки осіб так званого «слов'янського типу». З якого переляку тоді цей турнір названий міжнародним, невідомо.

Звідси висновок: сепаратисти, самі того не бажаючи, зізнаються в тому, що Росія і жителі «ЛНР» і «ДНР» - це не один і той же народ. Навіть якщо особи одного типу.
 

comments powered by HyperComments