Чекайте бензин в грудні: влада "ЛНР" годує луганчан черговими обіцянками

Ярослав Волков  |  П'ятниця, 13 листопада 2015, 17:08
"В. о. міністра" луганської квазідержави пообіцяв, що скоро з'являться нові оптові постачальники ГСМ.
Чекайте бензин в грудні: влада "ЛНР" годує луганчан черговими обіцянками

На апаратній нараді ЛНРівського «Радміну» виконувач обов'язків "міністра палива, енергетики і вугільної промисловості" Олег Юрченко розповів, як влада "республіки" збирається розв'язати проблему з бензином.

З його слів стає зрозуміло, що як мінімум до 1 грудня в Луганську і інших містах, підконтрольних озброєним формуванням "ЛНР", колапс з бензином триватиме. При цьому " в.о. міністра" заспокоює невдоволених луганчан обіцянками, нібито з початку наступного місяця в "республіці" з'являться великі постачальники, які до того ж не піднімуть ціну вище 50 рублів за літр.

Поява нових оптових постачальників паливно-мастильних матеріалів дозволить в грудні розв'язати проблему із забезпеченням "ЛНР" паливом і ГСМ, - обіцяє Юрченко. - З 1 грудня зайдуть ще два постачальники, і питання з цінами на заправках і ціноутворенням буде вирішено. Та ціна, яка сьогодні є, має бути не вища 50 рублів.

Треба відзначити, що раніше "заступник голови Ради міністрів ЛНР" Олександр Кравцов заявляв довірливим луганчанам про те, що бензин в "республіці" є, і паливний голод їм не загрожує.

Проте, місцеві жителі, серед яких і представники ЗМІ, повідомляють, що в Луганську кількість бензину різко скоротилася, а що залишився, продають за більш високими цінами, ніж в Росії і Україні.

До речі, влада "ЛНР" неодноразово давала луганчанам обіцянки (приєднання до РФ, збільшення зарплати шахтарям, російське громадянство, поліпшення рівня життя і тому подібне), які так і не були виконані.

 

 

 

comments powered by HyperComments