Донецький «Шахтар» забиває три голи «Реалу», але пропускає чотири

Ярослав Волков  |  Четвер, 26 листопада 2015, 14:14
«Помаранчево-чорним», незважаючи на велику кількість м'ячів у кінці матчу, не вдалося порівняти рахунок в протистоянні з іспанським клубом.
Донецький «Шахтар» забиває три голи «Реалу», але пропускає чотири

У Львові у рамках 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів «Шахтар» приймав одного з лідерів чемпіонату Іспанії - мадридський «Реал». На жаль, дончанам не вдалося повторити успіх київського «Динамо», яке напередодні обіграло «Порту» і зберегло шанси на плей-офф найпрестижнішого єврокубка.

«Гірники» почали матч обережно, намагаючись не пропустити швидкий м'яч від швидкісних форвардів «Реала». Проте, в першому таймі на 18-ій хвилині вони не змогли утримати всюдисущого Криштиану Роналду.

Ракицкий не встиг за Бейлом, який увірвався в штрафну і перекинув м'яч через Пятова, потім зробив передачу на далеку штангу, де Роналду головою відправив «круглого» до сітки – 0:1.

«Шахтар» не змінив тактику після пропущеного гола і продовжував грати обережно. Проте створити щось схоже на голевий момент українській команді вдалося тільки до кінця першого тайму. З подання Бернарда по воротях пробивав Гладкий, але йому не вистачило точності. До перерви рахунок не змінився.

Початок другого тайму вийшов взагалі катастрофічним для «Шахтара». «Реал» ще тричі розписався у воротях дончан : Модрич (50-а хвилина), Карвахал (52-а) і знову Роналду (70-а) - 0: 4. Але потрібно віддати належне підопічним Луческу: навіть в такій ситуації вони не здалися і забили цілих три голи.

Олексій Тейшейра на 77-ій хвилині розмочив рахунок, а Дентиньйо через деякий час скоротив розрив (2: 4).

У кінці матчу на 88-ій хвилині Тейшейра забив ще один гол у ворота мадридців, реалізувавши пенальті - 3: 4.

«Шахтар» продовжував атакувати, сподіваючись врятувати матч, проте більше до фінального свистка забити не зміг.

Зараз у дончан 3 очки після 5-ти ігор. Ліга чемпіонів вже недосяжна. Є шанси зачепитися за третє місце в групі і продовжити боротьбу вже в Лізі Європи. Завершальний матч групового етапу «Шахтар» проведе в Парижі проти ПСЖ 8 грудня.

Нагадаємо, в попередньому турі групового турніру Ліги чемпіонів «гірники» розгромили шведський «Мальме» з рахунком 4:0.

 

 

comments powered by HyperComments