Луганчани в соцмережах трохи не посварилися через перший сніг (СКРИН, ФОТО)

Ярослав Волков  |  П'ятниця, 27 листопада 2015, 13:26
Знімки через засніжений центр міста викликали бурхливу нічну полеміку серед жителів Луганська.
Луганчани в соцмережах трохи не посварилися через перший сніг (СКРИН, ФОТО)

26 листопада в Луганську випав перший сніг. Жителі міста, які зраділи цій події, почали робити знімки і викладати на сторінки в соціальних мережах.

Одне з таких фото, де знята засніжена дорога в центрі міста, викликало тривалу суперечку серед інтернет-користувачів. Судячи з усього, основним каменем спотикання став час випадання снігу і час, коли був зроблений цей знімок.

До дискусії приєдналися і інші користувачі. Полеміка почалася приблизно о 1.15 (за київським часом) і тривала близько години. На щастя, до грубої зневаги справа не дійшла.

На знімку видно будівлю колишнього обкому компартії (пл. Героїв ВВВ, б.9), де з початку 90-х років до літа 2014 року розташовувалися різні відділи і відомства Луганської ОДА і обласної ради.

Також видно ще одну будівлю, розташовану на цій вулиці і частину невеликого скверу з фонтаном, який знаходиться навпроти будівлі Драмтеатру, і де стоїть пам'ятник Леніну (сам пам'ятник і Театральна площа в кадр не потрапили). На задньому фоні видно телевишку.

Знімок розміщений в групі "Луганськ - наше місто!" соціальній мережі "ВКонтакте". Як повідомив його автор Vova Gareza (вже після того, як суперечка припинилася), він був зроблений 26 листопада в 2.35 (по Києву або по Москві – не учтонюється).

До речі, недалеко від цього місця розташовується основна будівля Луганської облради (пл. Героїв, д.3), яку в квітні 2014 року було захоплено "ополченцями", і по якій 2 червня того ж року був нанесений авіаудар (за іншою версією - у будівлі стався вибух).

 

 

comments powered by HyperComments