Луганські «телефоністи» узяли реванш у «Титана-зорі»

Понеділок, 30 листопада 2015, 17:38
У цій грі забивала тільки «ЛТК-ІнБев-НПУ» - і у свої, і в чужі ворота.
Луганські «телефоністи» узяли реванш у «Титана-зорі»

У минулу суботу у рамках 11-го туру чемпіонату України з міні-футболу об'єднана команда «ЛТК-ІнБев-НПУ» (Луганськ, Житомир, Київ) проводила виїзний матч з «Титаном-зорею» з села Покровське (Дніпропетровська область).

Матч першого кола, який пройшов між цими командами 12 вересня, завершився розгромною поразкою "телефоністів" з рахунком 1 : 6. Тому недивно, що в звітному поєдинку, граючи на майданчику суперників, «ЛТК-ІнБев-НПУ» діяла активно і приклала максимум зусиль, щоб узяти реванш.

Перший тайм пройшов в рівній боротьбі. Голеві моменти були, проте захист і варта воріт обох команд виступали надійніше, ніж гравці нападу.

До перерви рахунок не був відкритий. Зате вже на перших хвилинах другого тайму глядачі побачили забиті м'ячі у воротях обох футзальных колективів.

На 26-ій хвилині "телефоністи" провели гостру атаку, яку успішно завершив Максим Литвинов, - 0: 1.

Раділи забитому м'ячу гості недовго. Вже через хвилину послідувала відповідь «Титану-зорі», і Віталій Дзюба дуже невдало вибив м'яч зі своєї штрафної, зрізавши його у власні ворота - 1: 1.

Далі гра пішла на зустрічних курсах, вийти вперед могли і хазяї, і гості. До кінця матчу активніше і гостро діяли «телефоністи», які незадовго до фінального свистка поставили точку в цьому протистоянні. На 38-ій хвилині Роман Цапов точним ударом відправив «круглого» до сітки «Титана-зорі», встановивши остаточний рахунок зустрічі - 1: 2 на користь «телефоністів».

Після 11-ти турів «ЛТК-ІнБев-НПУ» з 13-у окулярами ділить 5-6 рядків в турнірній таблиці Екстра-Ліги. Причому ділить в той же час же «Титаном-зорею», який завдяки перемозі в очній зустрічі зуміла наздогнати по очках.

Лідирує в чемпіонаті країни харківський «Локомотив», в його активі 27 очок.

У наступному турі «телефоністи» зустрінуться з львівською «Енергією». Матч запланований на 18 грудня.

 

comments powered by HyperComments