Екс-нардеп Ірина Бережна назвала Україну «УкроІГІЛом» (ВІДЕО)

Вівторок, 1 грудня 2015, 12:27
Колишній депутат від Партії регіонів продовжує ображати країну, яка дала їй освіту, роботу, депутатський мандат і супутні йому привілеї.
Екс-нардеп Ірина Бережна назвала Україну «УкроІГІЛом» (ВІДЕО)

Про це повідомив народний депутат України Борислав Береза (позафракційний, глава інфорвідділу  «Правого сектора») на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

Ірина Бережна, виступаючи в минулу неділю на російському ТБ в передачі «Вечір з Володимиром Соловйовим», коментуючи події з підриванням ЛЕП, що подають електроенергію в Крим, порівняла Україну з терористичною псевдодержавою «ІГІЛ».

«Ірина Бережна у черговий раз з'явилася на російському телебаченні і... повідомила, що: «Україна перетворюється на терористичну державу УкроІГІЛ», - пише Береза. - Вадим Колісниченко, що стоїть поряд з нею, який теж не є симпатиком Майдану, очманів і змінився в обличчі. Це можна побачити з 1:07: 50 -- 1: 07: 57 у відеозаписі передачі «Вечір з Володимиром Соловйовим» за 29 листопада 2015".

Борислав Береза вважає, що саме такі спікери з українським громадянством, як Ірина Бережна, допомагають в Росії формувати негативний образ України.

«Володимир Соловйов, як і Дмитро Кисельов, є рупором Кремля і виконують прямі завдання агітпропу, - пише нардеп. - Значить ті, хто з'являються там - це найманці на службі російської пропаганди. Послухавши, що говорить Бережна - можна в цьому переконатися. Цікаво, а чи будуть проігноровані її висловлювання в СБУ?»

Береза заявив, що Бережна- це ворог України, а не опозиція, і її ненависть базується на загубленій матеріальній вигоді і мотивована зараз проросійськими силами.

«Хочу нагадати, що толерантність до своїх ворогів призводить до високої смертності серед друзів, - підкреслив Береза. - А у світлі результату виборів в Маріуполі потрібно розуміти, що "Опоблок" і олігархи, що стоять за ним, готуються до реваншу. Потрібно чітко зрозуміти, що діалог можливий лише з опонентами. З ворогами держави потрібно боротися згідно із законами України, а не ігнорувати їх».

 

Як раніше повідомляла «Варта», уродженка Луганська, колишній народний депутат України (фракція Партії регіонів) Ірина Бережна, що пройшла до парламенту спочатку за списком ПР, писала глузливі пости, іронізуючи над своєю країною, подіями на Майдані і його активістами.

comments powered by HyperComments