Були зафіксовані факти непокори серед бойовиків керівництву російських військ

П'ятниця, 1 січня 2016, 16:22
Деякі бойовики на Донбасі відмовились виконувати накази свого керівництва. Через це були направлені декілька підрозділів, щоб їх роззброїти.
Були зафіксовані факти непокори серед бойовиків керівництву російських військ

ГУР Міністерства оборони повідомляє, що були зафіксовані факти непокори з боку бойовиків своєму російському керівництву. Через це для роззброєння особового складу групи  спецпризначення «Троя», представники якого відмовились від виконання наказів керівництва, до району Озерянівка, що знаходиться неподалік Горлівки, були направлені підрозділи , до складу  яких входили особи з 3-ї окремої мотострілкової бригади і 1-го батальйону територіальної оборони 1 АК і «МГБ ДНР» разом з представниками прокуратури.

В повідомленні було наголошено на тому, що в підрозділах супротивника розкрадаються паливно-мастильні матеріали, що надходять з Росії. У відомстві повідомили, що під час перевірки підрозділів 9-го окремого мотострілецького полку 1 АК було виявлено нестачу палива.  Проте командування цю інформацію приховало. Через це було розпочате розслідування. І щоб покрити нестачу палива, була проведена повна заправка бойової техніки 1-го мотострілецького і 3-го стрілецького батальйонів .

comments powered by HyperComments