Хотіли збагатитися: з Маріуполя в Донецьк везли 6 тонн продуктів (ФОТО)

Понеділок, 25 січня 2016, 13:16
Поліцейські спільно із співробітниками СБУ зупинили в селищі Новотроїцьке два вантажні автомобілі, які в об'їзд блокпоста намагалися проїхати у бік Донецька. Водії перевозили близько 6 тонн продуктів харчування.
Хотіли збагатитися: з Маріуполя в Донецьк везли 6 тонн продуктів (ФОТО)

Власники вантажу планували збагатитися за рахунок перепродажу товару на непідконтрольній території, повідомили ilich.in.ua правоохоронці.

Близько 2.00 годин ночі в селищі Новотроїцьке при виїзді у бік села Березове співробітники сектора організації діяльності блокпостів Волноваського відділу поліції спільно із співробітниками СБУ затримали два вантажні автомобілі, "Мерседес - Бенц" і "Соболь", водії яких намагалися нелегально провезти товар в обхід контрольно-пропускного пункту в'їзду-виїзду.
Під час  огляду транспортних засобів, які рухалися з Маріуполя в Донецьк, поліцейські виявили близько 6 тонн продуктів харчування на загальну суму близько 160 тисяч гривень.

Як пояснили перевізники - 35-ти і 49-річний жителі міста Донецьк, товар вони придбали в Маріуполі для перепродажу на непідконтрольній території, жителі якої відчувають дефіцит такого роду продукції.

Заздалегідь факт кваліфікований за ч. 1 ст. 204-3 "Порушення порядку переміщення в район або з району проведення антитерористичної операції" Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від 10 до 100 неоподатковуваних доходів громадян з конфіскацією товару.

 

comments powered by HyperComments