За минулу добу бойовики здійснили 84 обстріли

Субота, 6 лютого 2016, 13:54
Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною. За минулу добу бойовики здійснили 84 обстріли в сторону українських військових.
За минулу добу бойовики здійснили 84 обстріли

Про це інформує прес-центр АТО. Представники незаконних збройних формувань здійснювали обстріли за допомогою великокаліберної зброї, зенітної установки та БМП. Бойовики так званої «ДНР» завдали обстрілів по позиціям українських військ на Донецькому та Маріупольському напрямках. Десь чотирнадцять разів вони обстрілювали опорні пункти сил АТО в районі Красногорівки з використанням гранатометів, мінометів і стрілецької зброї.

Бойовики також обстріляли з гранатометних систем укріплення українських військовослужбовців в Луганському, Мар’їнці, Пісках, Опитному, Новгородському, Троїцькому та Широкіному. Також в Опитному ними була застосована зенітна установка. Крім того, бойовики били з мінометів по українським позиціям в Талаковці, Гнутово, Авідіївці, Зайцево, Майорському та шахті Бутівці.

Таким чином, минулої доби представники незаконних збройних формувань 84 раз порушили режим тиші. В певних ситуаціях українські військові таки відкривали прицільний вогонь зі зброї, яка була дозволена Мінськими домовленостями.  

comments powered by HyperComments