У Луганську діють «злодійські бригади», які плюють на комендантську годину

Понеділок, 14 березня 2016, 18:13
Злодії їздять в нічний час на машинах і не бояться бути затриманими «народною міліцією ЛНР».
У Луганську діють «злодійські бригади», які плюють на комендантську годину

З настанням весни в Луганську, що знаходиться під контролем влади невизнаної "ЛНР", активізувалися квартирні злодії. Причому грабують удома вони переважно в нічний час, незважаючи на те, що травня 2014 року діє комендантська година.

За припущенням місцевих жителів, в приватному секторі Жовтневого району, судячи з характеру «роботи», працює одна і та ж «бригада», яка «чистить» переважно житло, залишене біженцями.

Луганчани вважають, що у випадку з квартирними крадіжками під час комендантської години в наявності домовленість злочинців з місцевими «народними міліціонерми».

Вони (злодії) нікого не бояться, - розповідають луганчани. - Звичайні люди завадити їм навряд чи зможуть, оскільки основна частина населення в нічний час сидить "по норах" і комендантська година дотримується. А "МВС ЛНР" і інших "ополченців" ці "бригади" не бояться, - у нас на Вергунському роз'їзді і у Великій Вергунці тільки за останній тиждень вночі обчистили декілька будинків. Просто під'їжджають на машинах і вивозять речі. У прес-релізах "МВС" взагалі немає про це повідомлень, хоча відповідні заяви люди подавали.

Також стало відомо, що подібні нічні крадіжки відбуваються і в інших районах  Луганська. З приходом тепла їх кількість різко зросла.

comments powered by HyperComments