“Укроборонпром” підготував партію харківських Т-80 для десантників/ Фото, Відео

П'ятниця, 19 травня 2017, 15:02
На відео зафіксована перевірка точності вогню зі 125-мм гармати
“Укроборонпром” підготував партію харківських Т-80 для десантників/ Фото, Відео

ДП “Харківський бронетанковий завод”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, підготував до передачі чергову партію основних бойових танків Т-80 для Високомобільних десантних військ України.

За свої швидкісні властивості, який забезпечує газотурбінний двигун з максимальною потужністю у 1250 к.с., що розганяє Т-80 до 70 км/год, у військах цей танк називають “летючим”.

Силами ДП “Харківський бронетанковий завод” за короткий термін було проведено цілий комплекс робіт із відновлення двигуна, трансмісії, ходової частини, електронного устаткування, системи управління вогню, підвищення захисту машини та інші роботи.

По результату ремонту, кожен танк пройшов приймально-здавальне випробування на полігоні, під час якого були перевірені всі системи танку, включаючи виконання стрільб та пробіг на 100 кілометрів на спеціальному танкодромі, - повідомила прес-служба ДК “Укроборонпром”.

Як відзначається, у кожній з п’яти бригад Високомобільних десантних військ Збройних Сил України сформована танкова рота, на озброєнні якої стоять Т-80.

Як раніше писала «Справжня Варта», ДП "Укроборонпром" заявило, що немає грошей на «Оплот», бронемашини «Дозор-Б» . Через відсутність державних коштів  «Укроборонпром» муситиме відправити у неоплачувану відпустку більшість колективу Львівського бронетанкового заводу.

comments powered by HyperComments