Обстріли Широкіно не припиняються (фото)

Неділя, 16 липня 2017, 13:08
Представники незаконних збройних формувань продовжують влаштовувати провокації вздовж усієї лінії розмежування.
Обстріли Широкіно не припиняються (фото)

На Маріупольському напрямку бойовики продовжують обстрілювати українські позиції в районі населеного пункту Широкине. Вони застосовують зброю, заборонену згідно Мінським домовленостям, передає Міністерство оборони. Обстріли бойовики ведуть з території, яка на даний момент є підконтрольною незаконним збройним формуванням.

Ситуація на Маріупольському напрямку знаходиться під контролем мотопіхотних бригад, які відповідають за оборону позиції поблизу Широкиного. За словами військових, через обстріли бойовиків населений пункт був повністю знищений. На даний момент там немає будинків, які б вціліли. Життя в селищі зупинилося з початком російської агресії.

Бойовики завдають обстрілів за допомогою бронетехніки, великокаліберних кулеметів, мінометів та гранатометів. Про це розповів Михайло, командир взводу однієї з мотопіхотних бригад. За його словами, проросійські найманці раз в два дні проводять ротацію свого особового складу. Вони прибувать зі сторони Безіменного, де укріплюють власні позиції і захисні споруди. Техніка та озброєння поступає зі сторони Саханки.

comments powered by HyperComments