Харків залишається важливим центром постачання на Донбас всього необхідного для армії

Середа, 6 вересня 2017, 12:18
У Харкові для підрозділів в зоні АТО скадується одяг, продукти харчування, ПММ
Харків залишається важливим центром постачання на Донбас всього необхідного для армії

При цьому ці поставки увійшли в "нормальне русло", без ажіотажу 2015-2016 років, - повідомляє «Справжня Варта»

Таку оцінку зробив начальник речової служби 25-ї  окремої повітрянодесантної бригад старший лейтенант Костянтин Свірідов.

Свірідов: «Зараз немає такого ажіотажу із отриманням речей, як це було ще декілька років тому. Після подачі наших заявок із конкретними розмірами форми і її обсягом, проходить день-два і ми можемо їхати до Харкова забирати усе те, що замовляли. До того ж, зимовою формою зараз ми забезпечуємо, в основному, новобранців, бо ще торік теплі речі видали майже усім воїнам».

За даними Міноборони, , харківські тиловики забезпечують військові частини у 8 областях України. Приблизно 50 відсотків від усього речового майна Збройних Сил України обліковують фахівці Об’єднаного центру забезпечення Тилу Збройних Сил України. 

Цього тижня до Луганської та Донецької областей планується направити тисячі комплектів зимових вдосконалених вітровологозахисних костюмів, черевиків із високими берцями фірми, флісовихкурток, термобілизни та інших речей.

Як повідомив начальник Об’єднаного  центру забезпечення полковник Юрій Середа, щодня з Харкова до району АТО вирушають тонни речового та продовольчого майна чи паливо-мастильних матеріалів для забезпечення військових

Як раніше писала «Справжня Варта», військові медики у Харкові прийняли близько 20500 воїнів чи правоохоронців, постраждалих на Донбасі.

З них 5000 доставлені із бойовими травмами, 3300 були із пораненнями.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments