Офіцери противоповітряної оборони зібралися у Харкові

Середа, 25 жовтня 2017, 18:08
Нацгвардійці обмінюються досвідом з урахуванням АТО
Офіцери противоповітряної оборони зібралися у Харкові

Збори проходять на базі 3 бригади оперативного призначення, - повідомляє «Справжня Варта».

Їхні учасники - начальники та старші офіцери ППО Національної гвардії України, а мета - підвищення рівня фахової підготовки в організації бойових дій та їхнього всебічного забезпечення.

Зокрема, полковник Андрій Воєвода розпочав збори заняттям на тему «Розвиток оперативного мистецтва Збройних сил України з урахуванням загроз воєнній безпеці України та досвід АТО», на якому навів приклади успішних спільних дій гвардійців-зенітників та військовослужбовців ЗСУ.

Офіцери Головного управління розповіли про розвиток загальної тактики з урахуванням досвіду участі підрозділів в бойових діях, нагадали порядок роботи командирів та штабів при оперативному плануванні.

Начальники протиповітряної оборони територіальних управлінь та офіцери підрозділів доповідали про особливості організації занять з бойової підготовки в зоні проведення АТО, про роботу постів повітряного спостереження та систему оповіщення щодо дій противника; загалом обговорювали питання удосконалення озброєння та військової техніки.

Попереду - заняття в польових умовах, - повідомили у групі інформації і комунікації Східного ОТО.

Як раніше писала «Справжня Варта», до Дня захисника України Національна гвардія України зняла патріотичний відеоролик /ВІДЕО.

«Україно, живи! Україно, вставай!» – українські військові, які несуть службу на передовій, привітали українців з Днем захисника України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments