Звільнений з полону фанат ФК "Зоря" розповів про тортури в "ЛНР"

Вівторок, 16 січня 2018, 16:31
Серед 74 заручників, яких бойовики Донбасу передали українській стороні, а саме 58 з Горлівки та 16 з боку ЛНР, були звільнені фанати футбольного клубу «Зоря» Владислав Овчаренко та Артем Ахмеров.
Звільнений з полону фанат ФК "Зоря" розповів про тортури в "ЛНР"

Про це повідомляє Цензор.нет. 

Їх затримали восени 2016 року. Звинувачували хлопців у «шпигунстві на користь України» та засудила до тривалих термінів ув'язнення - 17 і 13 років.

27 грудня  Овчаренко з Ахмеровим було передано українській стороні. Нещодавно з'явилося перше інтерв'ю Владислава, де він розповів про катування у в'язниці ЛНР. 


Як писала "Справжня Варта" раніше, 27 грудня 74 українських військових були звільнені з полону "ЛНР". Порошенко зустрів хлопців на Донбасі, після чого разом вони прибули до аеропорту "Харків". Звідти військові та Порошенко полетіли до військового аеропорту "Бориспіль" у Києві. Серед звільнених військових був і Олексій Кириченко, він пробув у полоні 1212 днів. Олексій родом із Вінниці, останній час проживав у Харкові. До війни був приватним підприємцем. У 2014 добровольцем пішов на фронт. Потрапив до полону коли виходив із оточення. 

 

comments powered by HyperComments