Вандалізм як інтелектуальна та моральна слабкість

Понеділок, 20 серпня 2012, 19:51
Нещодавно вчинена акція вандалізму так званим рухом "Фемен", а саме повалення католицького хреста на Майдані Незалежності. Цей хрест був встановлений і освячений під час помаранчевої революції у 2004 році в знак пам’яті про жертв політичних репресій та жертв Голодомору 1932-1933 рр.
Вандалізм як інтелектуальна та моральна слабкість

Акцію вандалізму було замасковано під  «підтримку і повагу своїм російським колегам з гурту «Pussy Riot». На знак солідарності з жертвами кремлівсько-попівського режиму FEMENістки на чолі з Інною Шевченко звалили поклінний хрест над Майданом незалежності за допомогою бензопилки...», - так пише у себе на блозі головна феменка Олександра Шевченко.

Не буду описувати всі дурниці, що пишуть ці аморальні та дурні з дозволу сказати дівиці... Але раніше читав той же самий блог, і вони писали, що «... Бога нет, научно доказанный факт. (с) ...» і так далі.

То скажіть: з ким або з чим бореться ця псевдо організація?! Вони називають себе захисницями жінок, але де ж мораль?! Люди самі аморальні (це видно з їх поведінки не тільки під час акцій) говорять про мораль та захист прав жінок!

Якщо припустити, що вони захищають права жінок в Україні, то від кого вони захищають наших жінок? Від чоловіків, яких за статистикою меньше в двічі чи в тричі від жінок?! Щось сумнівно виглядає.

Я не пам’ятаю жодного ефіру, де вони поводили себе хоча б стримано! Коли починають їм ставити питання, вони вдаються до провокацій!!! І таким чином ухиляються від відповіді на поставлене питання.

Ідеології у них не має, просто набір якихось тимчасових гасел, які змінюються в залежності від ситуації. Фінансисти їх знаходяться в тіні.  Тому питань до них назбиралося чимало!

От і виходить, що ця напівлегальна організація діє в Україні на паплюження її одвічних цінностей та традицій. Наприклад, на всіх акціях вони вдягають вінки на голови. Хоча самі ж не знають , що колись в Україні вінки на голову мали право вдягнути тільки цнотливі дівчата, які ще не вийшли заміж. В їх цнотливість повірити важко, тим паче, коли учасниці вдягають відвертий одяг та оголюють груди! Крім того знімаються у відвертих фотосесіях у порно журналах. 

Цікаво чи знають  ті ж таки Феменки,  що розуміють під  поняттям фемінізм?! Переконаний, що ні!

Додаю основне і фундаментальне визначення фемінізму, яке вперше вжив і  сконструював французький соціаліст-утопіст Шарль Фур'є наприкінці XVIII ст. Він вважав, що «соціальний стан жінок є мірилом суспільного прогресу».

Шарль Фур'є іменував феміністами прихильників жіночого рівноправ'я. Отже ФЕМІНІЗМ – це соціальне, політичне , культурне  рівноправ’я жінок на рівні з  чоловіками. 

Наведу приклад. Колись приймати участь у виборах чи інших суспільно-важливих заходах могли тільки чоловіки. Зараз в усіх цивілізованих країнах мають таке право всі, не залежно від статі.  

Те, що в Україні порушуються права людини, то вони не є вибірковими за ознаками статі. Їх порушують окремі посадовці чи інститути влади, не залежно хто ти  є, чоловік чи жінка. Оце є проблемою для нас. Тому проблему захисту прав жінок від чоловіків в Україні я не бачу, тим паче чоловіків менше. А порушення прав людини в цілому ця проблема дійсно існує.

Тому вся пуста балаканина псевдо організації Фемен є провокацією, направленою на розпалювання ворожнечі чоловіків і жінок. Крім того їх, так звана, діяльність направлена на приниження іміджу та гідності українських жінок.

І взагалі, їх акції мають провокативний характер і не несуть за собою жодних корисних наслідків. Їх дії завжди підпадають під розуміння хуліганство чи адміністративне правопорушення. А боротьбу потрібно вести інтелектуально  та  законними методами.

 Моє передчуття все більше підказує , що ця аморальна та штучна група лінивих і  неосвідомлених молодиць  потрапить за грати. Там їм і місце, бо сьогодні українське суспільство, як ніколи, потребує духовності, моралі, віри в Бога, вивчення історії, своїх споконвічних традицій,  від яких ми відійшли. Українців може зробити кращими та щасливішими лише рух  в інтелектуальному плані,  побудова системи цінностей, яка ґрунтується на гуманізмі, християнстві та вірі в Бога.

comments powered by HyperComments