Богословська призналася, що вона не технічна дівчинка

Олена Сергеєва  |  Вівторок, 26 травня 2009, 14:32
Інна Богословська пояснює свій вихід з Партії регіонів і рішення балотуватися на пост президента не особистими амбіціями, а «незгодою з деякими напрямами партійного життя».
Хто насправді Інна Германівна для народу покажуть вибори.

«На президії партії я неодноразово заявляла про незгоду з певними трендами партійного життя», – заявила вона, коментуючи свої кроки.

«Перш за все, я вважаю, що Партія регіонів не має права на союз з БЮТ. Цей союз вкрай небезпечний для країни і є спробою кулуарно вирішити загальнодержавні завдання. Це повністю суперечить тому, заради чого мене запрошували в Партію регіонів», – заявила Богословська.

Вона відзначила, що не обговорювала свої плани з лідером ПР Віктором Януковічем.

При цьому Богословська має намір поборотися за президентське крісло в ролі реального, а не технічного кандидата.

«У мене дуже високий рівень довіри і рейтинг незалежно від «регіонів». У мене в країні велика електоральна підтримка, я ж не дівчинка, яка невідомо звідки прийшла! Я вкалувала всі ці роки незалежно від того, в парламенті я чи ні», – обурено заявила вона.

В той же час, директор Київського міжнародного інституту соціології Валерій Хмелько, вважає, що Богословській на президентських виборах «швидше за все, відведена роль технічного кандидата – вона може відібрати якісь голоси у Тимошенко і Яценюка, але тільки в межах декількох відсотків».

Тим часом стало відомо, що в керівництві Партії регіонів обговорюються ще декілька кандидатур, яким буде відведена роль технічних кандидатів з метою відібрати голоси у конкурентів Януковича, перш за все у прем'єра Юлії Тимошенко і лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка.

«Буде ще багато всяких цікавих людей, передвиборча кампанія тільки починається», – заявив один з керівників Партії регіонів.

«Є багато варіантів, і вони обговорюються в дуже вузькому колі. Один з можливих кандидатів – Кінах», – додав цей співбесідник.

Сам Анатолій Кінах на питання, чи має він намір брати участь в майбутніх президентських виборах, відповів ухильно: «Ми цю тему ще не обговорювали, і тому на даний момент у мене таких намірів немає».

«Таких рішень (балотуватися в президенти чи ні) на момент нашої розмови не приймалося. Я уточнюю, ключовий вираз – «на момент нашої розмови», – підкреслив Кінах.

 

comments powered by HyperComments