Богословська передумала розлучатися з Януковичем. Але працюють в країні тільки вона з Тимошенко

Олена Сергеєва  |  Середа, 27 травня 2009, 14:28
Народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська не планує виходити з фракції.
Сама написала – сама порвала.

За словами нардепа, вона збиралася зробити це і написала заяву про вихід з фракції, але передумала і 26 травня порвала заяву. На думку І.Богословської, вона «дуже потрібна в стінах парламенту».

Нагадаємо, 25 травня Богословська оголосила про намір вийти з Партії Регіонів ібалотуватися на посаду Президента України.

В той же час 27 травня Богословська заявила, що у випадку, якщо БЮТ і ПР вдасться провести перше голосування щодо внесення змін до Конституції, вона «зробить все», щоб восени парламент не працював.

«У цьому сенсі є дуже тривожний сигнал, про який я можу сказати. В ухвалі про призначення дати президентських виборів, подане спікером Литвиним до Ради, є нюанс: термін кампанії пропонується урізати з 120 до 90 днів».

«Це для того, щоб в звільнені таким чином місяці – вересень, жовтень – провести остаточне (друге) голосування по зміні Конституції», – пояснила вона.

«І я прямо скажу: якщо їм зараз вдасться провести перше голосування по зміні Основного Закону, я зроблю все, щоб цей парламент восени не пропрацював і хвилини», – заявила Богословська.

«І хай всі зацікавлені знають, що я ніколи не попадала в катастрофи, мене ніхто ніколи не підривав, і на полювання я не ходжу – про це я вже повідомила деяких товаришів по партії (на полюванні три роки тому загинув регіонал Євген Кушнарьов)», – додала вона.

Богословська попередила, що «підніме народ». «У країні сьогодні залишилися дві людини, які вміють працювати з величезною аудиторією, – це Тимошенко і Богословська», – заявила вона.
 

comments powered by HyperComments