У Харкові від Блоку Порошенко балотується «дерибанщик» з уряду Азарова

Середа, 8 жовтня 2014, 11:34
Кандидат в народні депутати України по мажоритарному одно мандатному окрузі №170 Олександр Щиров звернувся з відкритим листом до Президента України Петра Порошенка, в якому виклав низку цікавих фактів з біографії та діяльності свого візаві по округу Анатолія Родзинського, «людини з сумнівною репутацією», «відомого у Харкові та Україні як організатора численних рейдерських захватів».
У Харкові від Блоку Порошенко балотується «дерибанщик» з уряду Азарова

Олександр Щиров висловив подив, як така людина може представляти партію Президента?

«Позачергові вибори до Верховної Ради було призначено з метою оновити Парламент. Чи такого оновлення чекає народ України? Чи за це загинула «Небесна сотня»? Хіба за це стояв майдан? Чи не кидає тінь на команду Президента затвердження таких кандидатів? Впевнений, що висування А.А. Родзинського у кандидати по мажоритарному округу від партії «Блок Петра Порошенка» стало можливо через брак інформації, і вважаю своїм обов'язком донести цю інформацію до Вас» - заявив він.

Повний текст звернення:

«Шановний Петре Олексійовичу!

По 170 виборчому округу кандидатом у народні депутати від партії «Блок Петра Порошенко» висунуто Анатолія Анатолійовича Родзинського, відомого у Харкові та Україні як організатора численних рейдерських захватів. В 2010 році він, роздавши купу невиконаних обіцянок, надуривши жителів, за допомогою сумнівних методів став депутатом Харківської міської ради по 35-му міському округу, але був присутній приблизно на третині сесіях та засіданнях постійної комісії Харківської міської ради.

Як виявилось, сумнозвісний А.А. Родзинський наслідив не лише в Харкові. Ця особа виявила неабиякі здібності у вмінні «віджимати» майно та бізнес, вимагати з людей кошти за неіснуючі послуги, він не гребував ні підробками, ні підкупами суддів і чиновників, ні шантажем і здирництвом. Особливим цинізмом відрізняється справа, яку Родзинський провернув з майном громадських організацій, що об'єднували під своєю егідою людей з обмеженими фізичними можливостями: «Київським центром професійної, медичної, трудової та соціальної реабілітації інвалідів» та «Харківським центром реабілітації інвалідів правоохоронних органів».

 За багатьма фактами протиправних дій «народного адвоката» А.А.Родзинського ведуться два досудових розслідування за ч. 2 ст 192 КК України (провадження у Єдиному державному реєстрі № 12013110060005765 від 04.07.2013 року та №12013100060004873 від 09.09.2014 року), крім того 15.09.14 р. до слідчого управління Харківського МВМ подано колективну заяву від ради кредиторів ПП «Юридично – інвестиційна група» щодо вчинення Родзинським А.А. разом з групою осіб злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190 та ч. 3 ст. 358 КК України (заява - вх. № 3475 від 15.09.2014)

Родзинський А.А. працював у міністерстві юстиції при правлінні Януковича-Азарова і приймав безпосередню участь у «деребані» державної власності.

Ваш радник Микола Томенко заявив, що керівництвом партії «Блок Петра Порошенка» буде переглянуто рішення щодо включення «сумнівних» кандидатур до виборчого списку.

Саме тому я звертаюсь до Вас , щоб висловити своє обурення тим, що у цей складний для країни час до нової (а я маю надію, що – оновлену!) Ради, прикриваючись підтримкою партії «Блок Петра Порошенка» намагається пробитися людина з сумнівною репутацією.

Незрозуміло, як така людина може представляти партію Президента? Позачергові вибори до Верховної Ради було призначено з метою оновити Парламент. Чи такого оновлення чекає народ України? Чи за це загинула «Небесна сотня»? Хіба за це стояв майдан? Чи не кидає тінь на команду Президента затвердження таких кандидатів? Впевнений, що висування А.А. Родзинського у кандидати по мажоритарному округу від партії «Блок Петра Порошенка» стало можливо через брак інформації, - і вважаю своїм обов’язком донести цю інформацію до Вас.

Почніть люстрацію із своєї партії, не ганьбіть її чесне ім’я! Таким людям як Родзинський не місце у Верховній раді!

Прошу Вас негайно відкликати його кандидатуру та зняти його з виборів!

Я патріот та готовий боротися за оновлення влади.

Шановний пане Президенте, я вірю в Вас і прошу не залишити без уваги мою інформацію.

Слава Україні!!!»,  – йде мова у зверненні.

comments powered by HyperComments