Ватажок путінських бандитів з "ЛНР" оскаженілий Указом Порошенка для Донбасу

Неділя, 16 листопада 2014, 15:42
Самопроголошений "голова" терористичної організації "Луганська народна республіка" Ігор Теслярський назвав геноцидом указ президента України Петра Порошенка про припинення обслуговування банківських рахунків підприємств і населення в зоні проведення спецоперації на Донбасі. Повідомляє сайт «Главное» з посиланням на Цензор.net та Газета.ru.
Ватажок путінських бандитів з "ЛНР" оскаженілий Указом Порошенка для Донбасу

"Сьогоднішній указ Порошенка про повну економічну блокаду Донбасу - це фактично акт про геноцид нашого народу. Обурливо, що цей нувориш, який прийшов до влади по трупах Майдану, підтримується Євросоюзом і Америкою. Він діє в гірших традиціях нацизму. Хоче перетворити Донбас на концтабір", - заявив ватажок терористів "ЛНР".

Нагадаємо, в суботу, 15 листопада, Президент Порошенко доручив Національному банку України вжити в місячний термін заходи з припинення обслуговування банками рахунків, у тому числі карткових, відкритих суб'єктам господарювання усіх форм власності і населенню на окремих територіях в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській області.

Як повідомлялося раніше, терористи, місяць по томувведення в оману жителів Донбасу, визнали, що виплатапенсій, зарплат і інших соціальних посібників – це непідйомна ноша для них.

comments powered by HyperComments