Російські політологи про свого президента: «Путін ніколи не замахнеться на Харків та Одесу»

П'ятниця, 26 червня 2015, 14:31
Путін не прийде до Одеси та Харкова. Таку думку висловив Орєшкін Дмитро, політолог з Росії. Він каже, що українським керівникам не варто переоцінювати загрозу зі сторони Російської держави. Але і те, що захоплені території Путін поверне, на це теж сподіватися не слід.
Російські політологи про свого президента: «Путін ніколи не замахнеться на Харків та Одесу»

Донбас, на думку Орєшкіна, буде ще одним Придністров’ям, незважаючи на те, що Путін хоче перевести його утримання на українську державу. Експерт певен, Путін буде «зливати» Донбас, як раніше «злив» «Новоросію». Російська сторона буде постійно намагатися напружувати ситуацію на Донбасі і ніколи не захоче віддати те, що захопила.

Орєшкін переконаний, що загрозу зі сторони Росії Києву теж не слід переоцінювати. У Путіна, за словами фахівця, нема можливостей брати Одесу та Харків, бо в 21 сторіччі не завжди все може вирішити сила. Політолог говорить, що політики, які оточують Путіна, добре розуміють, що нові намагання посилення конфлікту з боку Росії коштуватимуть для Путіна дорого. Президент Росії – «не збирач руських земель», він просто хоче в такий спосіб зберегти місце при владі.

comments powered by HyperComments