Юрій Сапронов виступить проти Геннадія Кернеса

Середа, 12 серпня 2015, 11:23
Юрій Сапронов збирається балотуватися на посаду харківського мера.
сапронов

Про це повідомив сайт Депо. Харків з посиланням на сторінку Сапронова у ФБ.

«Я ухвалив рішення взяти участь у місцевих виборах по Харкову. Буду балотуватися в мери», - написав Сапронов.

Він запевнив, що, будучи віце-губернатором  Харківщини намагався змінити систему, але все було марно.

За його словами, він прийшов у команду губернатора у 2010 році, погодився з цієї посадою, оскільки хотів змінити систему, однак її не вдалося поміняти. Роботи було чимало, отримав в ході роботи кількох недоброзичливців та втратив чимало особистих грошей. Потім, сказав Сапронов, вирішив, що не братиме участі в чужих для нього іграх.

Також Сапронов зазначив, що мер має достатньо свободи, аби намагатися змінити владну систему. За його словами, він балотуватиметься у мери, оскільки це можливість зробити свій слід в історії Харкова. Сапронов буде балотуватися як самовисуванець.

Довідка. Юрій Сапронов - український бізнесмен, голова правління Благодійного Фонду Юрія Сапронова, підприємницькою діяльністю займається з 1989 р. З 2005 р. - голова Ради директорів українсько-російського СП «Студбуд». В 2006 - 2009 р. - депутат Харківської міськради (фракція "Наша Україна"). У вересні 2009 р. склав із себе депутатські повноваження у зв'язку з незгодою з політикою партії "Наша Україна". З березня 2010 - по лютий 2014 року - заступник голови Харківської облдержадміністрації. У жовтні 2010 р. обраний депутатом Харківської облради за списком Партії регіонів. На цей час займається бізнесом.

comments powered by HyperComments