Нардеп-волонтер Кобцев домовився з Давтяном про висунення своєї кандидатури в мери Харкова – інсайди

Вівторок, 18 серпня 2015, 14:10
Народний депутат України, волонтер Михайло Кобцев домовився з керівником міської організації партії Петра Порошенка «Солідарність» Олександром Давтяном про можливість висуненні своєї кандидатури єдиним кандидатом в мери Харкова. Про це «Восточному Дозору» стало відомо з декількох інформованих джерел усередині партій, що входять до складу парламентської коаліції.
нардеп кобцев

За словами джерел, принципова згода Давтяна була отримана, проте дискусія триває, і вирішальне слово за губернатором.

Як повідомила низка ЗМІ, глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін запропонував харківському губернаторові Ігорю Райніну висунути народного депутата Михайла Кобцева єдиним кандидатом від демократичних сил в мери Харкова.

- Протеже / глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін – «Восточний Дозор»/ звичайно притягнутий за вуха, але як сказано вище, позитивна моя характеристика нівелює усі ці «милі неточності». Десь в глибинах самосвідомості я можливо і ставив собі це питання про мерські амбіції, але після такої публікації зобов'язуюся замислитися по-дорослому, адже стільки позитивних якостей у мене, - написав Кобцев.

За словами джерел «Восточного», «кокетування» Кобцева в соцмережах не зовсім етично, оскільки «про домовленість з Давтяном відомо два дні», і йому слід просто піти і домовитися з губернатором.

Нагадаємо, що раніше Михайло Кобцев був відомий критичним відношенням до чиновників, у тому числі і облдержадміністрації, у зв'язку зі своєю волонтерською діяльністю.

 
comments powered by HyperComments