У Харкові «Народний контроль» Дмитра Добродомова об'єднався з партією «Контролюй владу» Анатолія Родзинського (оновлено)

Четвер, 20 серпня 2015, 09:31
Дмитро Добродомов, народний депутат України і засновник партії «Народний контроль» заявив про створення в Харкові міської організації на базі політичної партії «Контролюй владу» депутата Харківської міськради Анатолія Родзинського.
родзинський і добродомов

Про це лідери «Народного контролю» і «Контролюй владу» повідомили в середу під час брифінгу під Харківською міською радою.

«Нами рухають загальні принципи і одна місія: змусити владу бути чесною і не красти, - заявив Д. Добродомов. – «Контролюй владу» - девіз і прикладне завдання кожного нашого активіста».

«Щоб перемогти на виборах в Харкові, я переступив через особисті амбіції заради спільної мети, і ми прийняли рішення об'єднатися з «Народним контролем», щоб йти від нього в міськраду. Мета «Народного контролю» така ж, як і у нас: боротися з корупцією, контролювати владу, примушувати владу працювати в інтересах кожного жителя нашого міста», - підкреслив лідер партії «Контролюй владу» Анатолій Родзинський.

За словами Анатолія Родзинского, «Контролюй владу» - місцева політична партія, мета якої – зупинити розкрадання міського бюджету. Він складає 8,5 млрд гривень, і майже половина цієї суми, з урахуванням доходів комунальних підприємств, розкрадається. Єдина людина, яка управляє грошовими потоками в Харкові, усіма міськими службами, - це мер міста Геннадій Кернес. Тому завдання партії  «Контролюй владу» - це контроль міської влади.

«Народний контроль» - політична партія, яка сповідує ті ж принципи, тому ми вирішили об'єднатися і оголосити про спільний похід в міську раду, щоб восени депутатами стали ті люди, які зможуть реально контролювати владу в Харкові», - пояснив депутат Родзинський.

«Партія «Народний контроль» - постмайданівська. Вона будується за горизонтальними принципами і об'єднує дуже дієвих громадських активістів, волонтерів, учасників АТО. Якщо ми не здолаємо корупцію, як це зробили в Грузії, як це зробили в Польщі, ми про ніякі кроки вперед можемо і не говорити. Ми ніколи нічого не змінимо і не потрапимо в Європу, поки ми не вичавимо з себе «совок». Контролювати владу - цю нашу головну справу і наш головний принцип. Ми пробуємо бути активними і дуже раді, що знайшли однодумців в Харкові», - заявив депутат Верховної Ради Дмитро Добродомов.

Так 25 жовтня харків'яни зможуть проголосувати за об'єднаних кандидатів в депутати Харківської міськради від «Народного контролю».

Це будуть волонтери, активісти, громадські діячі, підприємці, студенти, городники, просто активні харків'яни - чесні професіонали, які не бояться відкрито критикувати міську владу, розкривати її корупційні схеми і пропонувати варіанти роботи міста без корупції, крадійства бюджету, дерибану харківської землі і міського майна.

«За даними соціологів вже зараз 4,5% харків’ян готові підтримати «Народний контроль», об'єднаний з «Контролюй владу» на виборах в міську раду Харкова», - заявив Анатолій Родзинський.

Дмитро Добродомов запросив керівників і активістів інших демократичних політичних партій приєднуватися до платформи «Народний контроль» на виборах в Харківську міськраду, щоб хороші, правильні люди змогли зсередини контролювати міську владу і реалізовувати загальні принципи і цілі, заради яких усі ми повинні відкинути особисті амбіції.

Коли 25 жовтня люди в Харкові прийдуть на виборчі дільниці, вони знатимуть, що «Народний контроль» об'єднав усіх, хто реально, не на словах, а на ділі готовий боротися з корупцією, засукати рукави і працювати, не боячись контролювати міську владу, яка себе абсолютно дискредитувала.

Нагадаємо, на 21 серпня призначені теледебати Родзинського з Кернесом в студії АТН.

 

 
comments powered by HyperComments