«Без мене, мене хочуть одружити» - Фельдман про участь у виборах мера

Субота, 5 вересня 2015, 11:30
«Рейтингом нафталінових персонажів» назвав нардеп результати соцопитувань, які широко поширилися.
«Без мене, мене хочуть одружити» - Фельдман про участь у виборах мера

«На жаль сьогодні ряд кандидатів в мери займається виключно голослівним піаром, не пропонуючи ніяких реальних механізмів рішення найбільш акуальних проблем Харкова», - заявив народний депутат України, співголова Політичної партії «Наш край» Олександр Фельдман, коментуючи виданню «Час» поширені рядом ЗМІ дані соціологічного опитування Київського центру політичний і економічний аналіз про рейтинг харківський політик.

У коментарі до опитування було сказано, що Олександр Фельдман міг би скласти конкуренцію на виборах чинному мерові, хоча досі до кінця незрозуміло чи піде на вибори Геннадій Кернес, і тому головну роль у виборчій кампанії гратимуть нові маловідомі кандидати.

«На жаль, вилізли з шаф різні «нафталінові персонажі» і люди, які вирішили розкрутитися на проблемах міста, якому і так нелегко. Пишуть самі собі маячні рейтинги, а нічого якісно не міняється. Що повірили їм чекає жорстоке розчарування», - резюмував народний депутат.

Фельдман не виключає того, що балотуватиметься в мери Харкова. «Без мене, мене одружують. З одного боку, це дуже смішно, з іншої - так само сумно. Згідно із законом виборчий процес ще не почався. Часу для ухвалення рішення про участь у виборах мера Харкова предостатньо», - відзначив Олександр Фельдман.

comments powered by HyperComments