Підопічні Авакова готували на нього замах? – Правий Сектор

Понеділок, 14 вересня 2015, 15:21
«Правий Сектор» прокоментував ситуацію із замахом комбата «Слобожанщини».
Підопічні Авакова готували на нього замах? – Правий Сектор

«Новина, яка промайнула ЗМІ 3 дні тому, - добровольчий батальйон «Слобожанщина» готував замахи на самого Арсена Авакова і багатьох чиновників. Повну картину діяльності цього харківського батальйону, окрім інформації зі ЗМІ, ми, інфо-центр «Правого сектора», не маємо, щоб оцінити арешт командування об'єктивно. Під час війни і політичної кризи, фактично небезпеки хаосу, можливе всяке. Проте ...Іронія полягає в тому, що «Слобожанщина» - це «батальйон патрульної служби міліції особливого призначення», тобто самі підопічні Авакова, структурний підрозділ МВС. Парадокс», - пише прес-служба ПС на своєму сайті.

Викликає підозру контекст арешту командування батальйону - нинішній період репресій і штучної дискредитації активних українських патріотів і їх формувань.

Також досить награно звучить офіціоз режиму – в «планах» батальйону було ліквідовувати не лише чиновників, але і волонтерів і командирів деяких добровольчих формувань. Для чого це українським добровольцям-фронтовикам? Логіка ясна. Чи це позачергова нейтралізація антирежимних   патріотичних сил? Питання залишається відкритим».

Як раніше писала «Варта», злочинна група готувала вбивства високопосадових співробітників міліції, народного депутата, волонтерів і бізнесменів. Командир батальйону «Слобожанщина» виявився одним з організаторів вбивств політиків і громадських діячів, що планувалися.

comments powered by HyperComments