Кернес розповів про те, які у нього відносини із другом - не розлий вода Добкіним та повідав свою позицію стосовно влади

Середа, 30 вересня 2015, 16:43
Напередодні місцевих виборів усіма мешканцями Харкова «улюблений» мер Кернес вирішив спростувати всі чутки, які навколо його особи останнім часом накопичилися, а також розповісти, які у нього відносини із Коломойським, з другом-не розлий вода Добкіним та заявив про свою позицію відносно влади.
Кернес розповів про те, які у нього відносини із другом - не розлий вода Добкіним та повідав свою позицію стосовно влади

У програмі «Левый берег с Соней Кошкиной» мер Кернес дав інтерв’ю і був, як завжди, у своєму репертуарі у плані висловлювань. Зокрема, він повідомив, що перебуває в опозиції до чинної влади.

А ще у своєму інтерв’ю Кернес заперечував зв'язок партії «Відродження» з Коломойським.

«Це ви асоціюєте «Відродження» з Коломойським. Я «Відродження» асоціюю з конкретними людьми. Людьми діла, які сьогодні презентують депутатську групу «Відродження», у тому числі кандидаті у міську раду. Якщо ми пройдемося за списком и за характеристиками кандидатів, я думаю, з’ясується, що тут нема політики, тут є нормальний продуктивний, як би розрахунок в частині команди однодумців. А ви постійно хочете відкрити якусь-то завісу, кажуча про те, що ви не знаєте, Соню. Мені так здається, що ви збираєте чутки не про те».

А ще одіозний мер наголосив, що на даний момент є безпартійним. Стосовно ж відносин з не розлий вода-другом Добкіним, Кернес дав зрозуміти, що не боїться можливого висунення на пост мера Харкова від «ПБ». Він сказав: «Я не боюся суперника Добкіна, оскільки ми з ним змагатися ніколи не будемо».

Також Соня Кошкіна згадала слова Кернесу  Добкіна, котрий в нещодавньому інтерв’ю повідомив, що «Відродження» та «Наш край» - це пил під нашими ногами». На що Кернес відповів, що його відносини з Добкіним не зіпсувалися.

 

comments powered by HyperComments