Нардепа Добкіна хочуть «запроторити» до Російської Федерації

Понеділок, 12 жовтня 2015, 18:47
Така новина розміщена на сайті Голови держави. Це петиція з вимогою позбавити Михайла Добкіна громадянства України і відправити його до Росії. Написав документ Андрій Ільгов.
добкіна хочуть виселити в Росію

В електронному тексті петиції, яку написав Андрій Ільгов, йдеться про те, щоб позбавити Добкіна громадянства України та відправити його жити до Росії. Причина, яку вказує Ільгов, відкриті та систематичні заклики чинного депутата ВР України Михайла Добкіна вбивати та катувати, а також позбавляти волі через ув’язнення патріотів України.

 

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:

У зв'язку з відкритими та систематичними закликами діючого депутата Верховної Ради України - Михайла Марковича Добкіна вбивати, катувати та позбавляти волі шляхом ув'язнення патріотів України - Я, Ільгов Андрій Олегович, разом з народом України звертаюсь до Президента України з Вимогою Позбавити та Припинити громадянство України Михайла Марковича Добкіна.

Вважаємо, що його дії направлені проти народу України і за цими діями ми вбачаємо порушення Закону України "Про громадянство України" а саме пунктів. 1-3, ст. 19 цього закону. Всі його дії свідчать, що Він є громадянином іншої держави, а також М. М. Добкін є агентом спеціальних служб ворожої держави Російської Федерації бо він відкрито закликав вбивати народ України, який вільно та відкрито захищав свої права. Своїми діями М.М. Добкін підтвердив для всієї країни, що він вступив на військову службу до ворожої держави - Росії.

 

comments powered by HyperComments