Анатолій Гриценко закликав харків’ян віддати свій голос за кандидата у мери Харкова Тараса Сітенка

Вівторок, 20 жовтня 2015, 19:21
Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко висловив повну підтримку партії «Об’єднання «Самопоміч» та Тарасу Сітенку, який балотується на посаду Харківського міського голови.
Анатолій Гриценко закликав харків’ян віддати свій голос за кандидата у мери Харкова Тараса Сітенка

Підкуп виборців, нахабне порушення правил передвиборної агітації, ігнорування законодавчих та моральних норм – це атмосфера виборчих перегонів у Харкова. Сьогодні, через політичні «договірняки» та брудні політтехнології, існує реальна загроза демократичному розвитку Харківщини.

Для об’єднання заради перемоги демократичних сил та європейського майбутнього Харкова, навколо кандидатури на посаду Харківського міського голови від партії «Об’єднання «Самопоміч» Тараса Сітенка згуртовуються патріотично налаштовані політичні сили, проєвропейські політики, партії з християнсько-демократичною ідеологією. Одним з перших відомих політиків, який публічно підтримав Тараса Сітенка, став лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, який закликав харків’ян проголосувати за кандидата від «Об’єднання «Самопоміч».

"Я розумію, що харків'янам дуже важко при тому пресингу, який іде зараз на їх свідомість. Якби я сам був мешканцем Харкова, я підтримав би Тараса Сітенка. Я знаю цю людину, добре знаю його родину, вважаю, що він міг би спрацювати професійно, гідно і не підвів би харків'ян на посаді міського голови", - наголосив Анатолій Гриценко.

 У своєму звернені Анатолій Степанович також підкреслив, що Тараса Сітенко – це кандидат від демократичних сил, який має реальні шанси на перемогу у другому турі виборів Харківського міського голови.

 

 

comments powered by HyperComments