Добкін незадоволений візитом Порошенко

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 24 березня 2016, 10:38
Михайло Добкін вилаявся на владу у своєму Твіттері після візиту Порошенко до Харкова. Він вважає, що керівництво держави нічого не досягло, на відміну від колишньго керівництва області та міста.
Добкін незадоволений візитом Порошенко

Колишній губернатор Михайло Добкін незадоволений візитом до Харкова президента Петра Порошенко.

За думкою колишнього можновладця, саме його зам Валентин Дулуб має найбільшу заслугу у відкритті установки "Джерела нейтронів". Він написав декілька лайливий відгуків у своєму Твітттері:

При цьому він зауважив, що Порошенко попри все теж причетний до спорудження установки, адже у 2012 році працював в уряді і погоджував документи:

Загалом Добкін висловив своє негативне ставлення до нинішньої влади, та обізвав президента і його команду "бандерлогами": За його висловами, вони не зуміли побудувати навіть собачої будки.

 

Слід нагадати, що вчора відбувся візит президента Петра Порошенка до Харкова. Під час візиту президент у супроводі  Надзвичайного Повноважного Посла В Україні Джефрі Пайета відвідав Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут»,  де взяв участь у старті введення в експлуатацію установки «Джерело нейтронів, засноване на підкритичній збірці, що керується прискорювачем електронів». Як бачимо, така гучна подія не залишила байждужим Михайла Добкіна та інших аутсайдерів колишньої харківської влади.

¹’

 
comments powered by HyperComments