Альтернативи Президенту не існує. БПП не боїться виборів. І Президент не боїться виборів - Райнін

Четвер, 12 січня 2017, 11:58
Дострокові парламентські вибори просто небезпечні для країни
Альтернативи Президенту не існує. БПП не боїться виборів. І Президент не боїться виборів - Райнін

Голова Адміністрації Президента України Ігор Райнін вважає, що сьогодні альтернативи Президенту Петру Порошенко не існує. І що діючого президента буде переобрано на другий строк.

"- Альтернативи не існує. Це моя особиста думка. Не як глави Адміністрації, а як громадянина України. І воно не на порожньому місці взялося. Це сукупність факторів: прийняті ним рішення (і локальні, і глобальні) по Донбасу і з економічних питань ... Президент України п'ять разів був в Харкові за півтора року. На сході країни. І схід, до речі, відповідає взаємністю. Приклад тому - останні вибори в об'єднані територіальні громади. Кращі результати - у "Блоку Петра Порошенка". Кращі вони у БПП - в Харкові, Миколаївській області та навіть в Донецькій", - відзначив Ігор Райнін в інтерв'ю виданню "Цензор.НЕТ".

Щодо можливості проведення дострокових виборів в Верховну Раду України голова президентської адміністрації впевнений, що такої необхідності зараз не має, але навіть у разі виборів Блок Петра Порошенка стане переможцем.

" БПП не боїться виборів. І Президент не боїться виборів. Вони просто небезпечні для країни! Адже будь-які вибори в будь-який спокійній, навіть не воюючій країні вносять певну турбулентність. Виникає питання, чи потрібна зараз додаткова турбулентність? Я думаю, що ні. Поки всі вибори після Революції Гідності вигравали Президент і його політична сила, хоча перед кожними виборами говорили, що у нас буде крах, провал,  2 відсотка, 3 відсотка. Так було на дострокових виборах до парламенту 2014 року, місцеві вибори 2015 і вибори в об'єднані територіальні громади 2016 року", - відзначив Ігор Райнін.

Нагадаємо, що на виборах у Рогані у грудні 2016 р. було зафіксовано повну перемогу БПП. Голова об’єднаної територіальної громади Шевченко (БПП) отримав 53% голосів виборців, самовисуванець Полікарпов – 24%, представник партії «Самопоміч» Фісун – 10% голосів. На попередніх виборах в об’єднану громаду Мерефи та Утківки літом 2016 року місцевій організації БПП також вдалося покращити результат в порівнянні з минулорічними виборами - 18 процентів проти 15% рік тому.

comments powered by HyperComments