Суддя у справі Нелі Штепи піде під суд

П'ятниця, 27 січня 2017, 00:22
Проти Віктора Єжова – судді, котрий розглядав справу колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи, СБУ завела кримінальну справу.
Суддя у справі Нелі Штепи піде під суд

Єжов сам опинився в «єжових рукавицях» – він є фігурантом такої самої, як и Штепа, справи. CБУ зареєструвала провадження щодо судді за частиною І статті 258-3 КК України – «Створення терористичної групи чи терористичної організації». І коли Єжов зрозумів, що діватися нікуди, одразу ж усунувся – 26 січня прямо під час засідання заявив самовідвід. 

Як повідомили у прокуратурі Харківської області, відведення і самовідвід Віктора Єжова прийняті. Матеріали провадження скеровані до канцелярії. В обласній прокуратурі чекають нового призначення. Тепер справу Нелі Штепи будуть слухати з самого початку.

Нагадаємо, екс-мера Слов'янська Донецької області Нелю Штепу звинувачують в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України.

comments powered by HyperComments