Харківський депутат від «Солідарності» відзвітував перед виборцями

Понеділок, 13 лютого 2017, 16:11
Вовчанщину потрібно приєднати до загальнодержавної газової української мережі
Харківський депутат від «Солідарності» відзвітував перед виборцями

У Вовчанському районному Будинку депутат Харківської обласної ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Олександр Антоненко відзвітував перед мешканцями міста і району, де розповів про результати своєї діяльності протягом минулого року та поділився планами на цей рік.

Олександр Антоненко коротко розповів  про серйозні проблеми в житті району у вирішенні яких він, як депутат облради, бере безпосередню участь. Зокрема,  найбільш амбітним і життєво необхідним для нашого району на сьогодні є проект щодо спорудження  магістрального газогону, який би приєднував Вовчанщину до загальнодержавної української мережі.

«Відомо, що сьогодні єдиним джерелом газопостачання для  нас є прямі поставки з території Росії, що з погляду на  існуючі взаємовідносини між двома державами є справою не досить надійною, - розповів депутат облради. - Здійснення цього проекту має здійснюватися за кошти державного бюджету і депутати обласної ради сприяють тому, щоб вже у нинішньому році державою було виділено кошти на необхідні дослідження та виготовлення проектної документації».

За його словами, важливим для міста є і проект по очищенню річки в межах Вовчанська, що дозволить створити кілька рекреаційних зон для  відпочинку городян.

«Проект щодо проведення цих робіт за активної фінансової участі агрегатного заводу виготовлено і вже у першому півріччі нинішнього року, за умови отримання відповідного фінансування, справа має зрушити з місця», - повідомив присутніх Олександр Антоненко.

Нагадав депутат облради і про плани спорудження у Вовчанську міні- теплоелектростанції, яка дасть змогу поліпшити електропостачання, а паралельно з цим, можливо, вирішити і проблему забезпечення мешканців багатоквартирних будинків централізованим гарячим водопостачанням.

Олександр Антоненко розповів також про те, що він,як депутат обласної ради і як керівник Вовчанського агрегатного заводу, разом з депутатами міської ради, які є працівниками підприємства, активно сприяють вирішенню проектів запропонованих керівництвом міста.

«У місті розпочалося спорудження багатоповерхівок, централізованої каналізації, відродження дитячого садочка №6 та ремонт дитячого садочка №7. Всі наші депутати беруть активну участь у розробці та просуванні на обласному рівні  міні-проектів «Разом у майбутнє», які дають змогу  вирішувати багато питань соціального розвитку міста», - розповів Олександр Антоненко.

Учасники зустрічі, уважно вислухавши доповідь, скористалися наданою можливістю і також  поставили депутату ряд важливих питань. На всі питання були надані повні і конкретні відповіді, більшість з яких  містила і строки щодо вирішення тієї чи іншої проблеми. Олександр Антоненко довів, що він є активним ініціаторам та учасником запровадження всіх тих змін на краще, які відбуваються нині у Вовчанському районі.

comments powered by HyperComments