Харківську міську організацію БПП “Солідарність” чекають зміни. На краще.

Вівторок, 25 квітня 2017, 15:11
Кожен із депутатів фракції БПП візьме собі цілий район міста та відповідатиме за нього.
Харківську міську організацію БПП “Солідарність” чекають зміни. На краще.

На мапі соціальних проблем міста Харкова лідирують пільги, оформлення субсидій та матеріальна допомога на лікування, за якою у депутатські приймальні звертається чимало людей.

Про це у інтерв’ю “Справжній Варті” розповіла заступниця голови харківської міської організації БПП “Солідарність” Марія Андреас.

“Зараз стартували програми “теплих кредитів” - ми починаємо інформаційну роботу: донести до людей сенс і всі переваги цих можливостей. Ну і будемо активно допомагати людям із оформленням документів. Це реальна допомога, актуальна для всіх у місті та області”, - розповіла вона.

За словами Андреас, “Солідарність” традиційно є об’єктом критики - “далеко не завжди заслуженої”.

“Парадоксально, але саме “партії влади, яка все може”, зараз найскладніше знайти компроміси з колегами по міській раді та реалізувати якісь проекти в місті — надто прискіплива увага людей до “партії Президента” з будь-якого приводу”, - каже вона.

Із нового року штаб міської організації БПП активно веде консультації із депутатами та представниками первинних організацій.

“Є програми окремих депутатів, із якими вони йшли на вибори і сьогодні втілюють у життя. Наше завдання — об’єднати їх у єдину стратегію роботи міської організації. І звісно ж, ціль — не засипати місто поліграфією чи зайняти якомога більше білбордів. Ціль — максимально ефективно використати свій досвід для допомоги тим, хто живе разом із нами у цьому місті”, - вважає заступниця голови харківської “Солідарності”.

Станом на сьогодні у БПП 7 депутатських мандатів у міській раді. За розрахунками керівництва міської організації, аби закрити весь Харків, кожен із депутатів візьме собі цілий район міста, у який входить його виборчий округ та відповідатиме за нього. Тобто округи під їхнім патронатом уже найближчим часом сильно зростуть. У свою чергу, апарат первинних організацій напрацьовуватиме матеріал для колег із депутатського корпусу міської ради та їх помічників, які працюють у приймальнях.

Нагадаємо, 7 квітня на міській конференції партії “Солідарність” Марію Андреас вибрали заступником голови міської організації партії Олександра Давтяна. До речі, обласну організацію БПП очолює голова Адміністрації Президента Ігор Райнін (заступник — перший заступник голови обласної ради Віктор Коваленко).

comments powered by HyperComments