Депутат від «Солідарності»: Зачепилівська громада прийняла рішення об’єднатися

Понеділок, 15 травня 2017, 15:26
В Бердянському будинку культури на громадському обговоренні щодо добровільного об’єднання територіальних громад району було прийняте рішення про об’єднання територіальних громад Зачепилівського району в Зачепилівську територіальну громаду з територіальним центром у селищі Зачепилівка.
Депутат від «Солідарності»: Зачепилівська громада прийняла рішення об’єднатися

Про це повідомив депутат Харківської обласної ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Іван Глянь.

За словами Івана Гляня, сьогодні вже йдуть практичні кроки по його реалізації і, як свідчить час, цей процес не є простим, бо деякі громади проти об’єднання.

«Відбулися збори, на які прийшли жителі селища, депутати, сільські голови. Одностайно присутні проголосували за створення об’єднаної територіальної громади, - розповів Іван Глянь. - Створення територіальної громади стане позитивним досвідом для її мешканців, адже в результаті об’єднання суттєво збільшаться надходження до бюджету цієї громади. Люди зможуть контролювати підприємців, які здійснюють діяльність на території об’єднання, тому що сплачені податки спрямовуються на соціальний розвиток громади».

Обговорення завершилось одностайним прийняттям рішення про приєднання Бердянської сільської ради до Зачепилівської селищної ради.

comments powered by HyperComments