Ні - корупції на держпідприємствах. Харківські активісти висунули вимоги до Чернеги

Вівторок, 30 травня 2017, 17:03
СБУ відреагувала на інформацію активістів і звернеться в департамент люстрації при Міністерстві соціальної політики щодо законності перебування на займаній посаді Миколи Денисенко
Ні - корупції на держпідприємствах. Харківські активісти висунули вимоги до Чернеги

Як  раніше писала «Справжня Варта», у Харкові пройшов мітинг проти корупції на державних підприємствах. Громадські активісти разом зі Східним Корпусом вимагали звільнення корумпованих чиновників та більшої прозорості у діяльності владних структур.

І тепер послідувала реакція з боку правоохоронців.

Про це повідомив на прес-конференції екс-депутата Харківської міськради, громадський активіст Дмитро Маринін, передає «Восточный Дозор».

«У нас також будуть питання і до міністра соцполітики Андрію Реви, і до Романа Чернеги (голови Державної служби України з питань праці - ред.). Нам цікаво, як таке могло статися в підвідомчому йому підрозділі. Потрібно відзначити, що ми будемо продовжувати акції, якщо виявиться, що десь ще залишилися недолюстріровані чиновники. Якщо потрібно, прийдуть і 100, і 200 чоловік », - сказав він.

Представник «Східного Корпусу», Антон Цебро, пообіцяв повну підтримку своєї організації у боротьбі з антиукраїнськими силами і корупцією.

ГО «Всеукраїнська антикорупційна палата» зажадала від керівників силових відомств, губернатора Харківської області Юлії Світличної та прокурора області Юрія Данильченко в рамках своїх службових повноважень перевірити інформацію щодо законності перебування Денисенко на займаній посаді, а також привітати на предмет наявності в його діяльності ознак злочинів, пов'язаних з корупцією.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments