Головна місія поліції не карати, а захищати - Світлична привітала правоохоронців зі святом

П'ятниця, 4 серпня 2017, 10:32
4 серпня - День Національної поліції України. Губернатор Харківщини Юлія Світлична привітала правоохоронців.
Головна місія поліції не карати, а захищати - Світлична привітала правоохоронців зі святом

Коментар з нагоди Дня Національної поліції України з`явився на сайті ХОДА, передає "Справжня Варта". 

У зверненні Юлія Світлична нагадала, що сьогодні нова поліція України відзначає дворіччя. За цей час був здоланий великий шлях. 

За словами голови ХОДА,  незважаючи на те, що реформа триває, вона впевнена, що силові структури країни зможуть стати сучасною європейською інституції. Мета поліції, підкреслила Світлична, не карати, а захищати. 

На думку губернатора Харківщини, громадянське суспільство і міжнародні експерти допоможуть Нацполіції здолати непростий шлях змін повністю. 

Реформа поліції стосується кожного, адже від неї залежить недоторканість конституційних прав і свобод громадян всієї країни. Через це Юлія Світлична підкреслила високий рівень відповідальності тих, хто втілює її у життя. 

"Щиро бажаю харківським поліцейським щодня виправдовувати сподівання, які покладають на них громадяни, бути взірцем професіоналізму, людяності та справжнього патріотизму", - підсумувала губернатор області. 

Нагадаємо, як раніше писала "Варта", у Харкові у зв`язку з проведенням параду на честь Дня Нацполыції перекривали площу Свободи. 

comments powered by HyperComments