Майно Добкіна залишається під арештом

Понеділок, 4 вересня 2017, 19:03
Судді відмовилися змінити рішення своїх колег з нижчої судової інстанції
Майно Добкіна залишається під арештом

Рішенням Апеляційного суду міста Києва ухвала слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 19 липня 2017 року залишена без змін, - повідомляє «Справжня Варта»

Цією ухвалою було заарештовано рухоме і нерухоме майно екс-мера Харкова за клопотанням слідчого Генеральної прокуратури України.

Добкін М.М. підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 («Зловживання владою або службовим становищем»), ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 190 («Шахрайство») Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», Генеральний прокурор України Юрій Луценко звинуватив Добкіна у причетності до земельних махинацій.

"Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата М.Добкіна, в діях якого вбачаються ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок м. Харкова нормативною вартістю понад 220 млн грн.", - написав Луценко.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments