Депутати Євросоюзу приїхали в Крим

П'ятниця, 6 жовтня 2017, 22:55
В анексований Росією Крим прибула делегація політиків, громадських діячів і бізнесменів з Норвегії.
Депутати Євросоюзу приїхали в Крим

Компанія 11 норвезьких бізнесменів і політиків приїхала на півострів, не узгодивши свій візит з Україною, повідомляє «Справжня Варта»

Заодне з ними була й пара німців. Всі вони приїхали у Міжнародний дитячий центр «Артек» на так званий всеросійський освітній форум.

Тепер вони ризикують отримати порцію санкцій від ЄС. Свого часу МЗС Норвегії рекомендував своїм співвітчизникам не відвідувати Крим, а замість цього поїхати в Україну, тим самим висловивши підтримку. Проте, як зухвало заявив глава делегації такий собі Хендрік Вебер, делегати не бояться можливих санкцій за відвідування Криму. Мовляв, у жителів Норвегії спостерігається брак інформації про Крим. Вони не знають, що тут все спокійно, немає війни, і що сюди можна вільно приїхати і приємно відпочити, пояснив Вебер. Іще й дешево, практично надарма – у порівнянні з норвезьскими розцінками, схоже, забув додати глава делегації.

Окрім «Артека» відчайдушні депутати відвідали республіканську дитячу лікарню і мають намір зустрітися з так званими «главами» «парламенту» і «уряду» Криму.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

 

comments powered by HyperComments