Економічне зростання та високий рівень відповідальності керівництва області - підсумки року від радника голови АП України

П'ятниця, 29 грудня 2017, 16:03
Станом на сьогодні керівництвом Харківської області виконані всі 100% обіцянок, даних на цей рік.
Економічне зростання та високий рівень відповідальності керівництва області - підсумки року від радника голови АП України

Про це написав радник голови Адміністрації Президента України Юрій Чевордов у своєму Фейсбуці.

"...Найважливіше, напевно, це рівень відповідальності керівництва області. Жодних ефемерних обіцянок: станом на сьогодні виконані всі 100% обіцянок, даних на цей рік. Перше місце в рейтингу серед голів обласних адміністрацій України. Робити те, що сказав і не обіцяти того, що не зробиш, – це, мабуть, можна назвати девізом губернатора Світличної", - йдеться у повідомленні. 

За словами Юрія Чевордова, у 2018 рік регіон йде з початком економічного зростання, основи якого заклали антикризовими заходами у 2015-2016 роках.

"Минулого року було запущено багато масштабних змін практично у всіх сферах життя регіону: в ході масштабного ремонту доріг, вперше за 30 років було відремонтовано 235 км доріг, 3 мости. Відкрита школа в Пісочині, яка повністю відповідає концепції нової української школи, яка впроваджується з реформою у сфері освіти, реконструйовано, капітально відремонтовано та переоснащено 211 шкіл у районах", -  пише радник голови АП України.

Не забув він згадати про те, що європейські чемпіонати і матчі єврокубків стали регулярно проводитися в Харкові. Також переоснащаются і капітально ремонтуються лікарні; відкриваються сучасні спортивні комплекси. Цього року у Харкові був відкритий найбільший в Україні Центр адміністративних послуг.

"Інфраструктура, спорт, охорона здоров'я, освіта – це чіткі індикатори економічного зростання. Заробив промисловий гігант ХТЗ, підняті зарплати на великих підприємствах, повністю ліквідована заборгованість по зарплаті на 70 підприємствах області. У позитивному балансі року плюс 3000 зайнятих вакансій, зростання середньої зарплати на 39%. Інвестори потягнулися в регіон, який став уже міжнародним майданчиком – два візити іноземних президентів, більше 70 іноземних делегацій у 2017, масштабні міжнародні форуми – це без слів говорить про рівень області та оцінку її перспектив міжнародними партнерами", - зазначив Юрій Чевордов. 

Нагадаємо, раніше "Справжня Варта" вже згадувала найважливіші події, які трапилися на Харківщині у 2017 році. 

comments powered by HyperComments