Більшість мандатів у Пісочинській та Циркунівській ОТГ отримала БПП "Солідарність" - результати виборів

Понеділок, 30 квітня 2018, 11:53
Крім того, президентська партія провела в обох цих об‘єднаних громадах, а також на виборах у Велико-Бурлуцьку ОТГ своїх голов місцевих рад.
Більшість мандатів у Пісочинській та Циркунівській ОТГ отримала БПП "Солідарність" - результати виборів

Як повідомляла "Справжня Варта" раніше,  були зафіксовані правопорушення під час виборчого процесу. 

За словами керівника секретаріату Харківської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Віталія Маляренка, підкуп виборців здійснювався представниками партії ВО «Батьківщина» в Великобурлуцькій ОТГ та у с. Караван (Старовірівська ОТГ, Нововодолазький район).

«Нашими спостерігачами зафіксовано, як мінімум, два випадки підкупу виборців. В обох громадах представники «Батьківщини» розносили агітаційні матеріали та пропонували по 200 грн. виборцям, які погодяться проголосувати за їх кандидатів, – повідомив Віталій Маляренко, – По фактам підкупу виборців відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 160 КК України».

За інформацією прес-служби БПП "Солідарність", кандидати від цієї партії отримують більшість мандатів у Пісочинській селищній та Циркунівській сільській ОТГ, що розташовані у Харківському районі.

Також завершено попередній підрахунок голосів за Циркунівського сільського голову. З результатом 82,8 % перемагає кандидат від Партії «Солідарність» Микола Сікаленко.

comments powered by HyperComments