Журналіст розповів про зустріч Тимошенко та Коломойського у Варшаві

Неділя, 15 липня 2018, 13:12
У Варшаві в четвер, 12 липня, в одному з готелів помітили лідера фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко і українського олігарха Ігоря Коломойського.
Журналіст розповів про зустріч Тимошенко та Коломойського у Варшаві

Про це повідомив журналіст видання "Слово і діло" Богдан Кузьмич на своїй сторінці в мережі Facebook. Історію йому розповів один із товаришів, який на той момент повернувся в Польщу. Той розповів, що перебуваючи у Варшаві, бачив Юлію Тимошенко.  

"За його словами, він бачив її на днях, 12 липня, у готелі, в якому зупинявся переночувати, — написав Кузьмич, —  готель хороший біля аеропорту. І тут АЛЯРМ! Спочатку у готелі з'явився Ігор Коломойський разом з головою Волинської облради Ігорем Палицею. А хвилин через 15 у холі готелю з'явилася і Юлія Тимошенко. Не помітити її усю в білому було неможливо. Ви вірите, що Юлія Тимошенко та Ігор Коломойський зовсім випадково опинилися в одному місці?". 

За його совами, Юлія Тимошенко часто прогулює засідання Верховної Ради саме у Варшаві. Кузьмич зазначив, що там голосували за важливий проект щодо зміни закону про Антикорупційний суд.  

"Тобто, саме в цей день лідер парламентської фракції прогуляла важливе голосування у парламенті заради зустрічі з потенційним клієнтом Антикорупційного суду, якого звинувачують в обкраданні держави на мільярди доларів? Скільки тривала ця зустріч — мій знайомий юзернейм не знає. Каже, що допив каву і пішов", — згадував журналіст. 

comments powered by HyperComments