Ігор Райнін керуватиме підготовкою проекту щорічного Послання Президента до Верховної Ради

П'ятниця, 10 серпня 2018, 13:46
Так, Ігор Райнін здійснюватиме керівництво підготовкою проекту щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України.
Ігор Райнін керуватиме підготовкою проекту щорічного Послання Президента до Верховної Ради

Про це йдеться у Розпорядженні Глави держави №114/2018-рп.

Методичне та наукове забезпечення підготовки проекту Послання покладено на ПАВЛЕНКА Ростислава Миколайовича – Радника Президента України, директора Національного інституту стратегічних досліджень, заступника керівника робочої групи.

Протягом наступних двох тижнів буде визначена структура проекту, а також графік, згідно з яким здійснюватиметься безпосередньо підготовка проекту Послання. Також буде визначено, які матеріали необхідні для підготовки. Далі, протягом двох місяців, проект буде поданий на розгляд. 

Раніше ми писали, що співзасновник ФК "Металіст 1925" розповів про ключову роль Ігоря Райніна у воскресінні футболу в Харкові.

А у травні під головуванням Глави Адміністрації Президента України Ігоря Райніна відбулося чергове засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів 2018 року з футболу.

 

comments powered by HyperComments