Майдан – це щеплення від диктатури, – Юлія Тимошенко

Середа, 21 листопада 2018, 16:34
Про це заявила лідерка партії «Батьківщина» на своїй сторінці у Facebook, вітаючи співвітчизників із Днем Гідності та Свободи.
Майдан – це щеплення від диктатури, – Юлія Тимошенко

Україна ніколи не була нацією безмовних поневолених рабів. Воля, Дикий степ, пороги Дніпра, Січ, свобода людського Духу, Честь та Гідність – це генетичний код, що береже країну, націю і державу, всупереч всім викликам долі та історії.

Юлія Тимошенко наголосила, що майдан – це не ландшафт, це духовний центр, точка концентрації справедливості і правди. Адже на Майдані народилася нова українська нація - нової, гордої і неприборканої України.

Саме Майдан показав, що прості, звичайні люди можуть бути вищими за так звану еліту, - переконана голова фракції «Батьківщина».

«Так, політики іноді зраджують майдан, капіталізують його здобутки, намагаються вивести перемогу людей в кеш, в посади, в особисті дивіденди. Однак Майдан сильніший за політиків і за політику. Майдан – це не акт, це – процес. І кожен президент, кожен політик, кожен державний діяч має затямити: Майдан не «був», Майдан – є! Він нікуди не подівся, не зник, не пішов в забуття. Він не має терміну давності», – зазначила вона.

Політик наголосила на тому, що Україна двічі за 10 років отримала власне щеплення від диктатури, від беззаконня та безвідповідальності політиків.

«Революція гідності навіки вписана в літопис країни. Вічна слава всім, хто віддав своє життя за свободу України, за право нації бути вільною, гордою, незалежною!» – резюмувала Юлія Тимошенко.

comments powered by HyperComments