Юлія Тимошенко: У нас є всі ресурси, щоб побудувати свою Україну

Вівторок, 15 січня 2019, 19:33
Лідер партії «Батьківщини» закликала утворити символічний ланцюг єдності на честь 100-річчя української Соборності.
Юлія Тимошенко: У нас є всі ресурси, щоб побудувати свою Україну

Юлія Тимошенко запропонувала українцям 22 січня вийти на вулиці, взятися за руки, стати пліч-о-пліч і побудувати всеукраїнський символічний ланцюг єдності – від Луганської області до Закарпаття. Так само, як це було зроблено патріотами в 1990 році та нашими прадідами сто років тому.

«У тривожні часи сьогодення ми маємо бути єдиними. Наша соборність, наша єдність у наших серцях і душах. Наша сила - в нас самих, українцях», – написала політик на своїй сторінці у Facebook.

Тимошенко вважає, що на сьогодні в Україні є всі ресурси, щоб побудувати свою країну, а також є сформована команда, яка має план відродження та стрімкого розвитку держави.

«Через 27 років у нас вже немає часу на експерименти, щоб знову і знову програвати свою країну. Ми – покоління, яке сьогодні може побудувати свою Україну. У нас все для цього є – люди, інтелект, ресурси», – заявила лідер «Батьківщини» у програмі «Свобода слова» на ICTV.

Вона зауважила, що вже три роки понад 100 експертів працюють над розробкою Нового економічного курсу України: «Це той інтелектуальний ресурс країни, який дасть нам шанс, а ми, політики, виконаємо це по пунктах. Це шлях становлення, успіху та відродження».

Тимошенко підкреслила, що головним завданням нового президента буде відродження економіки та збільшення доходів людей.

«Гідна зарплата – це питання виживання країни», – зазначила політик і додала, що економічне піднесення має базуватися на зростанні купівельної спроможності громадян.

Саме тому Україна за 5 років має досягти рівня доходів мешканців сусідньої Польщі, переконана лідер партії.

«Не можна погоджуватися з тим, щоб зарплати українців були в 16 разів нижчими за європейські, були такі ж низькі пенсії, неякісна освіта, медицина, екологія, бо нам потрібно вигравати конкуренцію за людину», – наголосила Тимошенко.

ТЕГИ: тимошенко
comments powered by HyperComments