Бойко не може очолювати список партії «За життя» - ЗМІ

П'ятниця, 7 червня 2019, 12:17
Юрій Бойко юридично не може бути кандидатом у нардепи від партії «Опозиційна платформа «За життя», оскільки до цих пір числиться в списку засновників політикою партії «Опозиційний блок».
Бойко не може очолювати список партії «За життя» - ЗМІ

Як повідомляє видання znaj.ua, це сталося через судові розгляд, які точаться навколо «Опозиційного блоку».

Рішенням Київського окружного адміністративного суду була встановлена заборона внесення будь-яких змін в політичній партії «Опозиційний блок», а також змін в складі її засновників. Потім була апеляція на це рішення.

Але 3 червня в суд надійшло нове позовну заяву від члена «Опозиційного блоку», одесита Віктора Сергійовича Слободенюка. І суд знову ухвалив рішення про заборону будь-яких змін в ПП «Опозиційний блок» співзасновником якого досі є Юрій Бойко.

Сьогодні, 7 червня в Києві пройде з'їзд політичної партії «Опозиційна платформа» За життя «, на якому відбудеться висунення кандидатів у народні депутати України від цієї політсили. Як раніше повідомлялося, список кандидатів очолить Юрій Бойко. Однак юридично через судових розглядів це неможливо.

«Дії Юрія Бойка ставлять під сумніви не тільки його подальшу політичну кар'єру, але і можливість присутності партій» Опозиційна платформа «За життя» та «Опозиційний блок» у Верховній Раді», - пише видання.

comments powered by HyperComments